Certificaten

We laten niets aan het toeval over

Bij the Farmchix company zijn we “Higher Level IFS”-gecertificeerd. Dé garantie dat wij niets aan het toeval overlaten als het gaat om kwaliteit en voedselveiligheid. We beheersen onze processen tot in de puntjes en staan garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Betrouwbaarheid en veiligheid dragen we hoog in het vaandel.

We laten niets aan het toeval over

Onze certificaten:

IFS FOOD (International Featured Standards)

IFS ontwikkelt wereldwijd erkende normen voor productkwaliteit en -veiligheid, evenals ontwikkelingsprogramma’s met de expertise van retailers, fabrikanten, certificeringsinstanties en andere experts. Met de hulp van IFS vergroten bedrijven het vertrouwen in hun producten en merken door middel van een doorgewinterde cultuur van product- en voedselveiligheid.

Voor meer info: https://www.ifs-certification.com/en/food-standard

HALAL

De Halal certificatie wordt na een proces van verificatie, doorheen de verschillende stappen in de productie, uitgereikt. Met onze Halal certificering kunnen we onze verbruikers van islamitische overtuigen producten aanbieden, die in overeenstemming zijn met hun godsdienstige regels. Door de certificering kunnen wij hen verzekeren dat de producten conform zijn.

Voor meer info: LINK HIER

Het Beter Leven keurmerk (BLk)

Het Beter Leven keurmerk (BLk) geeft door middel van een sterrensysteem aan hoe diervriendelijk dieren voor de productie vlees, eieren en zuivel zijn gehouden. Hoe meer sterren, des te meer aanpassingen ten behoeve van het welzijn van de dieren zijn gedaan. Op hun website kunt u per diersoort bekijken aan welke criteria de veehouderij precies moeten voldoen.

Voor meer info: https://beterleven.dierenbescherming.nl/

Productie

Ons productieproces is erop gericht om de voedselveiligheid en productkwaliteit te waarborgen.

Duurzaamheid

Ons bedrijf vindt duurzaam ondernemen heel belangrijk, bekijk onze inspanningen.

Research & Development

Onze R&D gaat heel vakkundig te werk, ze testen heel uitgebreid om tot een topproduct te komen.