Research & development

Van keukenvloer naar consument

Zowel voor het begeleiden van onze klanten als het verbeteren van onze interne werking kunnen we rekenen op onze ervaren R&D-afdeling. Ze begeleiden u in het hele proces: van grondstofkeuze tot de afwerking van uw eindproduct. Met hun jarenlange ervaring heeft geen enkel recept nog geheimen.

Van keukenvloer naar consument

Altijd op zoek naar verbeteringen en efficiëntie

De R&D-afdeling is ook verantwoordelijk om onze eigen interne processen te monitoren en te blijven optimaliseren. Dit op vlak van innovatie, productverbeteringen, verpakkingsoptimalisatie en de algemene werking van de productie.

Zo ontwikkelen ze innovative bereidingen, door te testen met nieuwe ingrediënten en technieken.

Altijd op zoek naar verbeteringen en efficiëntie

Altijd zoekend naar nieuwe trends en grondstoffen

Een innovatief idee? Of denkt u aan een nieuwe smaak/bereiding?

Samen met uw persoonlijke product expert gaat ons R&D aan de slag om jouw ideaal product te ontwikkelen. Type, kruiding, bereiding en verpakking tot zelfs de structuur, voedingswaarden en wetgeving, niets laten we aan het toeval over.

Altijd zoekend naar nieuwe trends en grondstoffen

State-of-the-art machinepark

Farmchix maakt gebruik van de beste apparatuur in onze opkomende industrie. Een volledig nieuwe productielijn en een grote diversiteit aan machines, zorgt voor  hoge flexibiliteit. We investeren graag in de juiste technologie om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Met de beste vormmachine onder lage druk kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en zeer nauwkeurige porties leveren. Bovendien maken we gebruik van de beste drumbreader van dit moment, waardoor we home style producten kunnen creëren.

State-of-the-art machinepark
Francis Coussens Francis CoussensAccount manager

Contacteer onze expert voor al onze mogelijkheden

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.