The Farmchix company

Experts in foodservice, kwaliteit en customer service

Wat ooit begon als een familie slachterij, groeide uit tot een onderneming actief in heel Europa in verschillende segmenten van de verwerking van gevogeltevlees. Van het verwerken van kippendelen tot heerlijke en kwaliteitsvolle snacks tot bereidingen voor de horeca, grootdistibutie, frituren en slagers. Zowel onder eigen merken als private label op maat van de klant. Dit alles onder de hoogste normen inzake hygiëne en kwaliteit waar ten alle tijde de klant centraal staat.

Experts in foodservice, kwaliteit en customer service

The Farmchix company is de doorontwikkeling van het vroegere Hofkip, zoals de firma voorheen heette. Met deze nieuwe, internationalere naamgeving en bijhorende branding wil het bedrijf ook haar (inter)nationale ambities en geloof in de toekomst weergeven. De firma Hofkip werd opgericht in 1981 en werd vervolgens in 2012 overgenomen door de familie Coussens.

Alexander en
Francis Coussens

Blijven evolueren

Gestaag werd aan de groei gewerkt met in 2013 de introductie van de tweede generatie die stelselmatig de dagelijkse leiding van het bedrijf onder hun vleugels neemt: de broers Francis en Alexander Coussens, respectievelijk verantwoordelijk voor sales en productie. Beide zijn zij vandaag de drijvende krachten achter het moderne “The Farmchix company” dat alles heeft om een gevleugelde toekomst tegemoet te gaan.

Ons team

Dankzij ons gedreven team kan the Farmchix company blijven groeien.

Onze missie

Service, kwaliteit en het streven naar hoge klantentevredenheid. Onze klant staat voorop.

Private label

Heerlijke kip aanbieden onder uw eigen private label? Geen probleem!

Onze merken waar we trots op zijn

Bekijk onze merken

Actief in de verwerking van gevogeltevlees

Door onze expertise in het verwerken van gevogelte kunnen we onze klanten, zowel B2B als de eindconsument B2C een bijzonder hoge kwaliteit garanderen. Hiervoor zetten we sterk in op R&D, zodat wij onze producten tot een steeds hoger niveau kunnen tillen. Naast R&D blijven we ook steeds investeren in onze productielijnen, zodat wij mee moderniseren en beantwoorden aan de hoge eisen van verschillende certificaten.

Actief in de verwerking van gevogeltevlees
Francis Coussens Francis CoussensAccount manager

Interesse in ons bedrijf? Wij helpen u graag verder

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.